Je bekijkt de reis...

Nederland
a
A
7 maart 2015 18:47 | Door: Ankie
Haha, leuk dat wildplassen!
Leuke en indrukwekkende verhalen, meiden!
Geniet van het laatste weekje, wat is het snel gegaan.
Groet Ankie
7 maart 2015 18:59 | Door: jolanda
Wat een indrukwekkende verhalen zeg. Wat mooi om te horen dat het meisje zo blij was met de zomerkleding van Anja. Wat een bijzondere belevenissen allemaal. Wat grappig dat alleen de baby's luiers om hebben, haha dat is hier echt niet voor te stellen. Ik vind het erg leuk om jullie verhalen zo te lezen:).
Wil jullie nog heel veel plezier toewensen.
Veel liefs Jolanda
7 maart 2015 19:15 | Door: noortje
Ha meiden,
Jullie schrijven het allemaal zo leuk op, ik zie het helemaal voor me, bijvoorbeeld die optocht, haha. Wat zal het jullie straks moeite kosten alle mensen gedag te zeggen!
Ik wens jullie daar sterkte mee en natuurlijk heel fijne vakantieweken!
Liefs, Noortje.
7 maart 2015 19:59 | Door: Corinne van asten
Beste Anja en Mary
Lief v jullie dat jullie kleding hadden v dat vrouwtje...
Ik ga toch minder kleding zomaar weggooien en meer eraan denken dat ze hier in andere landen blij mee zijn..
Jullie zullen ook ongetwijfeld veel leren van deze ervaring....
Heel veel succes nog daar en tot gauw dan Mary...
Gr Corinne v Asten
7 maart 2015 20:19 | Door: Marina
Hoi meiden, wat een geweldig verhaal weer. Ik zie jullie al lopen tussen al die kindertjes .
Zal best emotioneel zijn om straks dit alles achter jullie te laten. Ik ben benieuwd wat jullie straks gaan doen en zien. Ik ga in elk geval samen met mijn moeder dinsdag a.s bij jullie moeder langs om koffie te drinken. Nog veel plezier!
7 maart 2015 20:57 | Door: Elles
Jaja...dat wordt een inburgeringscursus dames! Even leren piesen aan de kant van de weg! Wel stoer dat jullie in het laadbakje hebben gezeten...toch wel met ieder een vlaggetje in de hand
7 maart 2015 23:44 | Door: Trees
Lieve Mary en Anja.
Fantastisch die verhalen, indrukwekkend hoor wat jullie allemaal doen en meemaken. Nog 1 week en dan hebben jullie vakantie. Nog veel werkplezier daar.
Groetjes Trees.
8 maart 2015 19:25 | Door: Tilly
Hoi meiden. Geniet van jullie laatste week daar en o, wat zullen jullie ze gaan missen en andersom ook. Maar wat een gave tijd maken jullie daar mee. Dit hadden jullie thuis nog niet kunnen bedenken. Werk ze nog en daarna nog een fijne vakantie.
Groetjes, Tilly
9 maart 2015 11:46 | Door: angela
geweldig dat jullie een nationale feestdag hebben meegemaakt, alles kan en alles mag hahaha.
Heel veel plezier nog deze week en ben weer benieuwd naar jullie volgend verslag.
Leef met jullie mee
Groetjes Angela.